background
Kundportallösning som ger en
enklare vardag för kunder till
TransportföretagDigitala marknadsförareIT-konsulterKonsultförmedlareFöretagshälsovårdSäkerhetsföretagVärderingsbolagKalibreringsexperter

 

Kundportalen som skapar lojalare kunder

Inloggningsbild för transportföretagKundportallösningar för Digitalbyråer Kundportallösningar för IT konsulter Kundportallösningar för Konsultförmedlare Kundportallösningar för Företagshälsovårdföretag Kundportallösningar för SäkerhetföretagKundportallösningar för VärderingsbolagKundportallösningar för Konsultförmedlare

Bizzjoiner hjälper er att:

1 Förbättra kundupplevelsen

En trygg kund är en lojal kund. Genom att utöka affärsverksamheten så att den alltid är tillgänglig, ges kunderna en känsla av kontroll över relationen med ditt företag.

 

2 Effektivisera affärer

Låt hela affärsflödet vara effektivt. Placera er över konkurrenterna genom att tävla på en helt annan nivå. Även inom B2B så är pris och fysisk tillgänglighet bara en del av ekvationen som vinner kunder.

 

3 Öka lönsamheten

Minskad arbetsbörda för intern stödpersonal. Kundens tillgång till självbetjäning ökar tillgängligheten samtidigt som du kan sänka servicekostnader.

 

Separator

Kompetent företagskundportal!

Bizzjoiner är lösningen för företag som vill ge sina kunder åtkomst till en portal av information och tjänster. Det är det enklaste sättet att hålla öppet 24/7. Med personliga inloggningar och ett effektivt behörighetssystem håller du och dina kunder reda på vem som kommer åt vilken information.

 
Webinar - Kundvård i världsklass!

Delta i vårt nästa webinar för att se hur du enkelt kan komma igång med er nya kundportal.

Läs mer

 
background

Bizzjoiner - Digital kundvård i världsklass

Vill du få möjligheten att ge dina befintliga kunder en kundvård i världsklass genom att erbjuda en digital VIP-ingång? Vill du frigöra både din egen och dina kunder tid?

Bizzjoiner är en prenumerationstjänst som gör att du mycket enkelt och snabbt kan komma igång med en kundportal som uppfyller hårda krav på säkerhet, skalbarhet och flexibilitet.

 

Ladda ner produktblad

Separator

Påbörja er digitala kundvård med Bizzjoiner

Bli företaget som era kunder pratar om som leverantören med den bästa digitala kundvården.
Vi hjälper er att lyckas genom ett aktivt partnerskap där vårt gemensamma mål är era nöjda kunder.

Jämför Bizzjoiners olika prenumerationsplaner ->

The customer's perception is your reality